Alex Centelles odlazi na posudbu u novog portugalskog prvoligaša

Rate this item
(0 votes)

Mladi lijevi bek Valencia Mestalle Alejandro 'Alex' Centelles boravio je jutros sa svojim ocem u prostorijama kluba gdje se susreo s generalnim direktorom kluba Mateuom Alemanyjem i direktorom Tehničkog tajništva kluba Pablom Longoriom.

Prema natpisima nekoliko medija bliskih klubu igrač koji će ovog ljeta napuniti 20 godina narednu sezonu neće igrati u Valencia Mestalli za koju je prošle sezone odigrao 30 mečeva. Vodeći ljudi kluba su igrača i njegova oca obavijestili kako se za njegove usluge ozbiljno zanima novi portugalski prvoligaš F.C. Famalicão koji je Valenciji ponudio opciju posudbe igrača i igranja na višem nivou od jedne od četiri skupine španjolske Segunde B. Igrač koji je rođen u Valenciji i s klubom ima ugovor do 30.6.2021. godine je navodno prihvatio ponudu i iduće će sezone igrati u zanimljivoj portugalskoj momčadi koja se nakon duge 23 godine vratila u najviši rang portugalskog nogometa nakon što je pritom u sezoni 2008/2009 dodirnula i samo dno, odnosno natjecala se u petoj ligi.

Centelles je prošle sezone odradio s prvom momčadi prvi dio priprema u Valenciji i Švicarskoj a po potrebi je sudjelovao i na treninzima prve momčadi. Za njega se smatra kako je još jedan dokaz kako se u Valencijinoj nogometnoj Akademiji "proizvode" sjajni lijevi bekovi (prethodnici su Jordi Alba, Juan Bernat, Jose Luis Gaya i Toni Lato). Međutim, da bi napredovao u karijeri igrač mora igrati na višem nivou a koliko god da je skroman F.C. Famalicão Centellesu nudi dvoboje s igračima iz momčadi višeg nivoa nego su one iz treće grupe Segunde B u kojoj je Valencia ove sezone jedva izborila opstanak. Prema špekulacijama, portugalski klub neće imati nikakvo pravo otkupa igrača. 

Login to post comments

Službeno: Jordi Sanchez se kao posuđen igrač vratio u Valencia Mestallu

Službeno: Jordi Sanchez se kao posuđen igrač vratio u Valencia Mestallu

Momčad Valencia Mestalle se danas napadački pojačala svojim bivšim igračem Jordijem Sanchezom koji je u momčad stigao na posudbu iz drugoligaša Numancije s kojom ima ugovor do 30.6.2021. godine. Radi...

Read more