Četvrtak, 23 Studeni 2017 14:04

Claudio Lopez: "Valencia može bez problema pobijediti Barcelonu"

Legendarni napadač Valencije, Claudio "El Piojo" Lopez", dao je svoje viđenje uoči derbi susreta 13. kola kojeg će ovog vikenda na Mestalli igrati Valencia i Barcelona. Bivši argentinski as govorio je za emisiju "Sillas Gol".

Valencia-Barcelona

- "Imam lijepa sjećanja na ovu utakmicu, pogotovo u moje vrijeme kada smo imali dosta uspjeha protiv Barcelone. Ja sam jako ponosan što sam svojevremeno bio jedan od zapaženijih pojedinaca u tim duelima. Očekujem u nedjelju spektakl na kojem nažalost zbog obaveza neću biti prisutan, ali ću svakako gledati utakmicu putem TV i srcem biti uz Valencia. Kako igra Valencia u dosadašnjem dijelu sezone La Lige može pobijediti Barcelonu i to bez većih problema. Posebna prednost nam je Mestalla".

Sličnost ove i tvoje Valencije?

- "Ima dosta sličnosti. Nema velikih zvijezda, svi su jedno. Mislim da se u klubu radi onako kako zaista to i treba. Okupljen je dobar tim igrača na čelu sa trenerom Marcelinom koji zna šta radi. Očito je da ima dosta sličnosti sa mojom generacijom".

Barcelona

- "Barcelona je u velikoj formi i jako su opasni po protivnike, ali mislim da im se u zadnjoj liniji može naći prostora koji mi možemo iskoristiti."

Odmor sinoć za Messija i Jordi Albu

- "To su rekao bih ključni igrači za Barcelonu i njihov trener je sinoć pametno učinio što ih je odmorio u utakmici u kojoj mu je bio jedan bod dovoljan da osigura plasman u drugi krug Lige prvaka. Messi je trebao odmor jer je imao naporna putovanja za selekcijom Argentine, tako da je normalno da ih je odmorio".

Povratak u Valenciu

- "Imao sam do sada nekoliko razgovora na tu temu sa čelnicima kluba, ali do sada ništa još konkretno nije bilo. Naravno, da bi jednog dana volio ponovo biti aktivan dio kluba jer neosporna je ljubav koju imam prema Valenciji. Ne zatvaram vrata Valenciji jer ne znam šta se u budućnosti može dogoditi. Nadam se da ću jednog dana imati tu mogućnost da doživim sve to i budem važan dio za Valenciu".

Sjećanja

- "Svaki trenutak i svaki pogodak koji sam postigao za Valenciu posebni su za mene. Hvala svim ljudima koji su mi te trenutke karijere učinili posebnim".

Jaume Orti

- "Čuo sam tu vijest i tužan sam zbog toga. Želim mu mnogo sreće u borbi sa tom opakom bolešću, kao i njegovoj obitelji. Njegova obitelj treba da zna da su svi Valencianisti uz njega".

Login to post comments

Marcelino (2. dio): "Guedes me nikad nije molio da igra na poziciji napadača"

Marcelino (2. dio): "Guedes me nikad nije molio da igra na poziciji napadača"

Madridski sportski dnevni list "AS" jučer je objavio drugi dio intervjua koji je u selu Careñes obavio s Valencijinim trenerom Marcelinom Garcia Toralom. Nakon više osobnih pitanja i pogleda na prošlu...

Read more

Marcelino (1. dio): "Oko 75% igrača ostaje u kadru"

Marcelino (1. dio): "Oko 75% igrača ostaje u kadru"

Trener Valencije Marcelino Garcia Toral (rođen 1965. godine u selu Careñes koje pripada gradiću Villaviciosa) nalazi se na odmoru u voljenoj Asturiji. Tamo je ugostio novinare madridskog lista AS kojima...

Read more

Marcelino: "Sandro i Marcos Llorente su sjajni igrači koji dobro poznaju ligu"

Marcelino: "Sandro i Marcos Llorente su sjajni igrači koji dobro poznaju ligu"

Trener Valencije, Marcelino Garcia Toral, odradio je jučer svoju drugu utakmicu suspenzije u La Ligi nakon što je u 12. kolu kod Espanyola zaradio isključenje. Njegova Valencia je jučer po...

Read more

Claudio Lopez: "Valencia može bez problema pobijediti Barcelonu"

Claudio Lopez: "Valencia može bez problema pobijediti Barcelonu"

Legendarni napadač Valencije, Claudio "El Piojo" Lopez", dao je svoje viđenje uoči derbi susreta 13. kola kojeg će ovog vikenda na Mestalli igrati Valencia i Barcelona. Bivši argentinski as govorio...

Read more